Dnes je: 03.07.2024
Přidáno dne:   7. 7. 2012

Neckyáda

Na začátku července, konkrétně 7. 7. 2012, se konala zábavná akce Neckyáda zajišťovaná spolky z Louňovic. Výtěžek z této akci půjde jako v minulých letech na obnovu koupaliště.
Opět bylo připraveno mnoho soutěží jak pro děti, tak pro dospělé. Děti se mohly vyřádit na dětských soutěžích, na trampolíně a vrchol pro ně byla soutěž v neckách, kterou nám mohl zajistit spolek Babinec.
Během toho na druhé straně koupaliště probíhaly každoroční soutěže pro dospělé. Opět se přítomní mohli přihlásit do soutěží určených pro dvojice jako byl přejezd lávky v kolečku či soutěž v neckách. Z individuálních soutěží si mohli vybrat z přetlačované nebo z velmi oblíbeného přejezdu na kole.
Letos se byla zajímavá soutěž v přejezdu na kolečku, protože se našlo mnoho dvojic, které přejely celou lávku až na druhou stranu bez toho, aniž by spadly do vody. Tyto dvojice se pak jasně dostaly do finále, kde už jsme museli tyto pokusy měřit, abychom měli vítěze. Zajímavou byla i soutěž v přejezdu na kole, kde jsme letos vyměnili horské kolo za klasickou starou skládačku. Díky tomu soutěž byla opravdu zajímavá, protože všichni padali do vody a většinou již v první polovině lávky a nikomu se naopak oproti předchozí soutěži nepodařilo celou lávku přejet.
I letos jsme si všichni užili mnoho legrace, protože během všech soutěží bylo na co koukat a nenechali jsme si toto zábavní odpoledne zkazit ani trochu pošramoceným počasím.

Monika Kahounová


dokumenty ke stažení:

Chcete být informování?

Zadejte Váš e-mail pro odběr novinek a změn na úřední desce
Informace dle zákona