Dnes je: 03.07.2024
Přidáno dne:   8. 8. 2012

Fotbalové soustředění - žáci Louňovice

I v letošním roce jsme připravili pro starší žáky Louňovic fotbalové soustředění. Konalo se v Louňovicích p.Bl. od středy 8. 8. 2012 do pátku 10. 8. 2012. Celkem se zúčastnilo se 7 žáků a 3 trenéři Pavel Borkovec, Miroslav Dvořák a Jan Vincíbr. Toto soustředění se zorganizovalo pod záštitou TJ Sokol a jeho fotbalového oddílu.
Kluci byli ubytováni na zámku, stravování bylo zajištěno v zámecké restauraci
a tréninky probíhaly na fotbalovém hřišti a v jeho okolí.
Celý program byl nastaven v následujícím duchu: dopolední strečink, kondiční a frekvenční trénink, odpolední trénink zaměřen na hru s balónem a taktiku rozestavění na hřišti a večerní odpočinek. Hned na první den bylo naplánováno přátelské utkání s hráči z fotbalového týmu Jílové u Prahy, kteří zde byli v tuto dobu také na soustředění, a bylo by škoda možnost tohoto přátelského utkání nevyužít.
Poslední den čekal fotbalisty závěrečný výběh na Blaník a na závěr proběhlo zhodnocení celého soustředění, kde i sami kluci sebe navzájem hodnotili a mezi sebou zvolili tři nejlepší na základě přístupu, fotbalového umění a vzoru pro ostatní. Tito zvolení dostali pohárky za 1. – 3. místo, které byly sponzorované TJ Sokol.
Věříme, že toto soustředění pro naše žáky bylo zajímavé a podpořilo pravidelné tréninky a jejich výsledky uvidíme hned od prvních zápasů podzimní části soutěže.

Za trenéry Jan Vincíbr


dokumenty ke stažení:

Chcete být informování?

Zadejte Váš e-mail pro odběr novinek a změn na úřední desce
Informace dle zákona