Dnes je: 27.07.2024
Přidáno dne:   28. 5. 2014

přeposláno Ing. Michala Jakubův Záchranná stanice pro živočichy ZO ČSOP Vlašim. Oslavte Mezinárodní den dětí…

přeposláno
Ing. Michala Jakubův
Záchranná stanice pro živočichy ZO ČSOP Vlašim.
Oslavte Mezinárodní den dětí v paraZOO. Již o tomto víkendu 31.5. - 1.6. zde bude program patřit dětem, které zde budou moci soutěžit o prvního „vydříka“. Oba dva dny bude paraZOO otevřena od 10:00h do 18:00h a vždy ve 14h zde bude navíc probíhat komentované krmení vyder.

K příležitosti Mezinárodního dne dětí bude v paraZOO zahájena zajímavá znalostní hra VYDŘÍCI. Děti v ní budou v průběhu celé letošní návštěvní sezóny soutěžit o sérii odznáčků vydříků, které by se dali přirovnat ke všeobecně známým bobříkům. O víkendu od 31.5. do 1.6. mohou děti konkrétně bojovat o vydříka Luštíka a to mimořádně zdarma.
Kromě účasti v této hře si budete moci prohlédnout zvířata, doprovodné expozice k ochraně volně žijících zvířat a k tematice „Živé zahrady“, výstavu fotografií „Ze života hmyzu“ a na své si přijdou i milovníci květin, neboť zahrada již hraje barvami. Obdivovat zde budete moci skalku, přírodní jezírko anebo například kvetoucí keře. V sobotu i v neděli bude v paraZOO navíc probíhat krmení vyder s výkladem pracovníka Záchranné stanice.
Nenuďte se doma a vyrazte za zvířaty do paraZOO zahrát si o vydříka Luštíka.


dokumenty ke stažení:

Chcete být informování?

Zadejte Váš e-mail pro odběr novinek a změn na úřední desce
Informace dle zákona